Stimulimi I BDSM

bdsmstimulation.com

Lojërat Seksuale BDSM-Torturë E Ëmbël E Pamëshirshme

Jam i sigurt se pa marrë parasysh sa i çuditshëm jeni, do të impresionoheni nga brutaliteti që vazhdon në lojën E bdsmsexgames. Krijuesit e lojrave janë aq të sigurt në natyrën ekstreme të lojës së tyre që ata mendonin nevojën për të vendosur një paralajmërim para se të fillojë. Ata pretendojnë se disa nga shikuesit mund ta shohin përmbajtjen e kësaj loje shqetësuese. Tani, unë kam qenë desensitized nga shumë lojëra çuditshëm kam luajtur gjithë jetën time në internet, dhe edhe pse unë e gjej këtë lojë jashtëzakonisht hardcore, ndoshta për dikë që gëzon lojrave të rritur në baza rastësor, aventurat e Stimulimit BDSM mund të ofendojë ose të drejtë në trembë ato. Bur për dikë që është NË BDSM, kjo lojë do të jetë një lumturi. Gjeni pse në këtë përmbledhje të freskët.

Luaj Nga Të Dy Perspektivat Në Stimulimin BDSM

Ajo që është interesante Për BDSMSexGames është fakti që do t'ju lejojë të shijoni përvojën BDSM nga të dy palët. Ju mund të zgjidhni ose të jeni mjeshtër ose skllav në këtë lojë. Në rolin dominues, ju ose mund të jeni një mjeshtër ose një dominatrix, por roli i nënshtruar është i disponueshëm vetëm si një personazh femër. Sidoqoftë, do të jeni në gjendje të zgjidhni skllavin që dëshironi të jeni midis dy personazheve seksi. Njëra prej tyre është Sonata, e cila është lloji i skllavit të frikësuar që qan dhe bërtet, dhe vajza tjetër skllave Është Tarine, e cila është lloji më elastik, e cila pranon dhimbjen dhe vuajtjen dhe mund të nxjerrë kënaqësi prej saj. Personazhet janë tejet seksi. Unë jam duke folur vajza të bukura me tits bukur dhe fytyra të bukura, dhe ata janë përshkruar si gra të rregullta, të cilët janë duke punuar në një zyrë, por që disi janë duke u përfshirë në një mënyrë JETESE BDSM nga e cila ata nuk kanë shpëtim.

Gameplay BDSM

Pasi të keni mbaruar me personalizimin tuaj të përvojës BDSM, BDSMSexGames do t'ju lejojë të pëlqeni fantazinë tuaj. Gameplay është shumë i përafërt. Nuk ka të bëjë aq shumë me seksin, megjithëse ka mjaft fytyrë të ndyrë dhe depërtim, pasi ka të bëjë më shumë me të gjitha lidhjet e tjera që vazhdojnë në një seancë BDSM, të tilla si goditje, goditje me shuplakë, orgazma të detyruara, poshtërim dhe shumë skllavëri. Më pëlqejnë të gjitha pajisjet BDSM të përdorura në lojë, më pëlqejnë sfondet në të cilat ndodh veprimi, dhe zëri seksi që ju përshkon të gjithë përvojën me të vërtetë shton intensitetin e lojës. Ka edhe disa muzikë me të vërtetë të errët dhe emocionuese në sfond për t'ju thelluar më tej në lojë. Sa i përket aspekteve teknike të Stimulimit BDSM, duhet të dini se nuk do të keni nevojë të shkarkoni asgjë dhe se loja funksionon në çdo pajisje. E vetmja gjë që ju nevojitet është një lidhje interneti dhe një mendje e ndyrë. Get në linkun dhe të gëzojnë këtë lojë sonte. Kthehuni për të na treguar nëse ju shqetësoi vërtet, ose nga mendja juaj e çuditshme u befasua këndshëm nga brutaliteti i lojës.

Review Pros

  • Realiste Bdsm Torturës
  • Të Dy Zotërit dhe Dominatrices
  • Grafika E Duhur

Rishikimi Cons

  • Jo shumë vrojtim
  • Reklama brenda

Më Shumë Vende Të Ngjashme Me StimulimiIBDSM

Shiko Më Shumë Lojëra
Vizito StimulimiIBDSM