БДСМ Стимулација

bdsmstimulation.com

БДСМ Секс Игри – Слатка Безмилосна Тортура

Сигурен сум дека без разлика колку сте настрани, ќе бидете импресионирани од бруталноста што се случува во играта на Бдсмсексигрите. Креаторите на игри се толку сигурни во екстремната природа на нивната игра дека тие се чувствуваат потребата да се одржи предупредување пред да почне. Тие тврдат дека некои од гледачите може да сметаат дека содржината на оваа игра е вознемирувачка. Сега, јас сум бил обесхрабрен од многу откачени игри што ги играв целиот мој живот на интернет, и иако сметам дека оваа игра е исклучително хардкор, можеби за некој кој ужива возрасни игри на неформална основа, авантурите на БДСМ Стимулација може да навреди или директно да ги исплаши. За НЕКОЈ кој е НА БДСМ, оваа игра ќе биде блаженство. Дознајте зошто во продолжение.

Игра Од Двете Перспективи ВО БДСМ Стимулација

Она што е кул за Бдсмсекс Игри е фактот дека тоа ќе ви овозможи да уживате во БДСМ искуство од двете страни. Можете да изберете да биде господар или роб во оваа игра. Во доминантна улога, можете да бидете господар или доминантна жена, но потчинетата улога е достапна само како женски лик. Сепак, ќе бидете во можност да го изберете роб сакате да биде меѓу две секси ликови. Една од нив е Соната, која е вид на исплашен роб кој плаче и извикува, а другата робинка Е Тарин, која е поотпорна, која ја прифаќа болката и страдањето и може да извлече задоволство од неа. И мажите се навистина секси. Зборувам за убави девојки со убави цицки и убави лица, а тие се прикажани како обични жени, кои работат во канцеларија, но кои некако се вовлекуваат во БДСМ начин на живот од кој немаат излез.

БДСМ Гејмплеј

Откако ќе завршите со прилагодувањето на БДСМ искуството, Бдсмсекс Игрите ќе ви овозможат да ја сакате вашата фантазија. Гејмплејот е доста груб. Не се работи толку за сексот, иако има доволно ебење на лицето и пенетрација, како што е повеќе за сите други свирежи кои одат во БДСМ сесија, како што се плескање, шамарење, присилни оргазми, понижување и многу ропство. Ми се допаѓа СИТЕ БДСМ опрема што се користи во играта, ми се допаѓаат позадините во кои се случува акцијата, и секси гласот што те води низ целото искуство навистина додава до интензитетот на игра. Има дури и некои навистина мрачна и возбудлива музика во позадина за да се продлабочи понатаму во играта. Што се однесува до техничките аспекти на БДСМ Стимулацијата, треба да знаете дека нема да треба да преземате ништо и дека играта работи на кој било уред. Се што ви треба е интернет конекција и валкан ум. Дојдете на средбата и уживајте во денешниот натпревар. Вратете се да ни кажете дали навистина ве вознемири, или на вашиот настран ум беше пријатно изненаден од бруталноста на играта.

Преглед На Добрите

  • Реални БДСМ Тортура
  • Двете Мајстори И Доминации
  • Соодветна Графика

Преглед Лошите Страни

  • Не многу преглед
  • Огласи внатре

Повеќе Страници Слични На БДСМСтимулација

Приказ На Повеќе Игри
Посета БДСМСтимулација