The Game of Bone

gameofbones.net

Играта На Коските-Грев Доби Авантури

Кога станува збор за пародии со порно игри, искрено верувам дека Боун Играта е една од најдобрите 10 креации во изминатите години. Не само што има ликови кои изгледаат исто како во оригиналната приказна, туку има и сексуални сцени кои навистина имаат смисла. Од друга страна, заплетот на играта е потпомогнат и од фактот дека Игра на Тронови е серија каде инцест секс и диви авантури биле вообичаени. Ако сте љубител на Доби жешки девојки, ќе бидете задоволни со акција во Играта На Коските. Еве повеќе за извонредно искуство во Имаш секс универзумот.

Три Главни Жешки Точки На Игра На Коските

Има толку многу згодни девојки кои сигурно направиле тема на многу од вашите фантазии додека сте ја гледале серијата Игра на Тронови, но според сите мислења, најжешките три бебиња од серијата биле Денерис, Серси и Марџори. Па, дејството во Играта На Коските се врти околу нивните авантури. И изгледаат исто како во оригиналната приказна. Оваа игра има оригиналниот Денерис, лек невин изглед тинејџерка девојка која е само совршен за вашиот нубил фантазии. Серси е гладна курва каква што некогаш била, А Марџори е мојата лична симпатија. Програмерите дури и и го даде тој заводлив изглед во нејзините очи и таа прекрасна насмевка.

Сексот Во Игра На Коските

Сцените во кои ќе играте се епски. Прво, морам да ви кажам дека играта ја прикажува сцената во која Денерис ја изгуби невиноста. Тоа е една од најжешките секс сцени во целата историја на телевизијата и ќе имате можност да уживате во неа на интерактивен начин. Потоа, тука се и фантазиските сцени создадени од развивачите на играта, кои вклучуваат тројка помеѓу Серсеи, Марџори и Тирион Ланистер, друга лезбејска тројка помеѓу трите жешки девојки на играта, кралска банда за Серсеј и оргија со трите девојки и некои војници во која тие свршуваат убав букакски крај. Ти кажувам, Играта На Коските е нешто што навистина не сакаш да го пропуштиш.

Преглед На Добрите

  • Бесплатни Секс Игра Пародија
  • Интензивни Секс Сценарија
  • Ликови Како Оригинални

Преглед Лошите Страни

  • Санса Старк Не Е Во Игра

Повеќе Страници Слични На TheGameofBone

Приказ На Повеќе Игри
Посета TheGameofBone