LifeSelector

LlifeSelector.com

Селектор На Живот – Порното Не Е Индивидуализирано

Имаше многу возрасни компании кои се обидуваа да направат интерактивни порно филмови, но малку знаеја дека овој вид на порно бара многу работа, огромни буџети и многу креативност. За среќа, по неколку години обид, една компанија успеа да го изведе тоа. Тоа се вика Селектор на Животот и нивните продукции ќе го револуционизираат начинот на кој гледаме порно. Тоа е комбинација помеѓу порно и игри за возрасни, во кои ќе можете да одберете како ќе се одвива вашиот порно филм. Тоа е еден од најголемите моменти на овој момент. Сигурен сум дека ќе го најдете селекторот на животот исто толку интересен како и јас. Еве зошто апсолутно го сакам.

Концептот На Селектор На Порно

Дали сте ја виделе специјалната Марамица На Црно Огледало? Таа епизода се појави откако Беше лансирана Веб-Страницата За Селектор на Животот, па можеби можеме да кажеме дека ја украле идејата од оваа порно игра. Во принцип, секој филм има своја завршница. Приказната започнува со девојка или повеќе и во секоја клучна точка во заплетот, ќе бидете во можност да изберете што ќе се случи следно. Зборувам за позиции, настинки, сексуални акти, па дури и дијалог. Тоа ви дава шанса да бидете порно режисер. И има повеќе од 2000 епизоди со кои можете да играте во оваа колекција. Ако размислиме за фактот дека секоја епизода има по неколку различни завршетоци, замислете колку часови треба да снимат тимовите од овој проект. Сцените од 2000 година на овој сајт би можеле да бидат поголеми продукциски напори од снимање на 10.000 сцени за обичен порно сајт.

На Животот Селектор Младенците

Покрај фактот дека сите порно филмови доаѓаат со неверојатен квалитет, одлична режија и толку голем број, Селекторот на Животот е во друштво на некои од најжешките порно ѕвезди во моментот. Со ваквите легендарни порно ѕвезди во својата колекција, трошоците за производство мора да бидат нездраво високи. И тие нудат се по цена на обичен порно сајт. Во филмовите најчесто се појавува младата генерација на порно ѕвезди, кои вклучуваат девојки како Елса Жан, Роми Рејн, Пајпер Пери, Адриана Чечик или Џенис Грифит. Веб-страницата има одличен индекс на модели, каде што можете да одите и да ги пребарувате сите пилиња кои биле прикажани во филмовите. Па, оди таму сега, најди си своја порно ѕвезда симпатија, и создаде своја фантазија со неа.

Преглед На Добрите

  • Интерактивно Порно Искуство
  • Нов И Интересен Концепт
  • Број На Познати Порно Ѕвезди

Преглед Лошите Страни

  • Веб-Страницата Е Долу За Одржување Еднаш Месечно

Повеќе Страници Слични На LifeSelector

Приказ На Повеќе Игри
Посета LifeSelector