Fucked Up Sex Games

FuckedUpSexGames

Заебани Игри – Сите Форми НА БДСМ

За луѓето кои не знаат ЗА БДСМ, мислат дека станува збор само за јажиња и камшици. НО, БДСМ доаѓа на многу различни нивоа. Затоа го препорачувам овој наслов на секој кој е вистински БДСМ ентузијаст. Се одликува со колекција на различни игри во кои ќе најдете многу авантури, од еротски до екстремни. Во тоа е убавината на оваа колекција. Разновидноста на сценаријата. Прочитајте повеќе за насловот и обидете се сите.

Колку Диви Сакаш Да Бидеш?

Ако требаше да ја поделам колекцијата На Заебани Игри, ќе го направев тоа во три категории. Првиот е за сите еротски игра, во која сексот станува груб и екстремен, но тоа е во истиот пасивен и двата ликови уживаат во тоа, додека тие прават откачени работи едни на други. Потоа, тука е хардкор категорија, во која ние најчесто се најдат игри кои се поврзани со ропство и женски потчинетост, каде што ќе биде господар или доминатрикс, но вашата игра ќе се врти околу давање на вашиот роб оргазми. И потоа тука е заебан дел од веб-сајтот, каде што ќе најдете игра наслови во која целата забава е да се направи вашиот роб страдаат и крик. Во зависност од вашето расположение, можете да изберете од овие три категории и да ја играте вашата игра.

Игра И Робови

Гејмплејот на херефери од една игра на друга, но она што го ценам низ целата колекција е точноста на БДСМ чиновите. Можете да видите дека игрите биле развиени од некој кој знае нешто за БДСМ. Или гледале МНОГУ БДСМ порно или изнајмиле доминатрикс како консултант. Или можеби тимот зад него практикува БДСМ во нивниот приватен живот. Во исто време, на игра е подобрена од страна на ликовите, кои покрај фактот дека се жешки, тие, исто така, имаат израз на лицето и јазикот на телото кои се појавување на сите страдања ќе се стави ги преку, и звукот на нивните врисоци е додавање на реализмот на игрите. Оди на местото и натерај ги робовите да врескаат!

Преглед На Добрите

  • Добри Звучни Ефекти
  • Соодветна БДСМ Игра
  • Различно ниво На Интензитет

Преглед Лошите Страни

  • Огласи внатре

Повеќе Страници Слични На FuckedUpSexGames

Приказ На Повеќе Игри
Посета FuckedUpSexGames